Dat kan toch niet comfortabel aanvoelen, die broeken waarvan de broekband zo ongeveer ter hoogte, pardon, laagte van de anus zit en het kruis tussen de knieën balanceert. Welke mafkees dat weer bedacht heeft..? Maar alles is geoorloofd als het maar mode is.

Neem nu de jaren 70 waar je nog echte welgevormde billen kon ontwaren als er een spijkerbroek, al dan niet met wijde onderpijpen werd gedragen.
Niet zelden moest je daarvoor in horizontale houding op het bed plaatsnemen om met ingehouden buik en naar adem snakkend dat ding aan te trekken. Vaak werd onmiddellijk na aankoop het ouderlijk ligbad
opgezocht om daar met broek en al in plaats te nemen. Het liefst met toevoeging van een flinke scheut chloor om de gewenste vale kleur te verkrijgen.
Maar het resultaat was er dan ook naar, een perfect zittende jeans die de contouren van bips en benen bevallig deed uitkomen. Er mocht geen scheurtje of draadje te zien zijn.

En kijk nu, een vormeloos geval, het liefst met forse scheuren en voorzien van kluwen losse draden.
Zou je die eigenlijk niet het liefst in de vuilnisbak werpen? Nee hoor, ze lopen ( slepen ) er toch allemaal mee...? Feit is dat mode wederkerig blijkt en dus wachten alle liefhebbers van billen en benen maar geduldig af tot de tijd aanbreekt dat we er weer normaal bij kunnen lopen. Wellicht ligt er achter in de kleerkast nog zo'n ouderwetse Levis of Wrangler waar we weer snel de blits mee kunnen maken.

Kan nie wachte..