Ook al die heisa meegekregen over het telefoongesprek van Harry met Mark?
Lekker weer opgeklopt door de media want februari is, buiten het carnaval, echt wel een saaie maand.

Tijdens zijn wekelijkse sessie over PSV ging Harry even overleg plegen met Mark die aangaf het niet te zien zitten als Louis naar Eindhoven zou komen in een poging zijn toch al aanzienlijk vette bankrekening nog meer te spekken.
Dat gesprek werd opgenomen en uitgezonden op 040tv en vervolgens opgepikt door de zelfbenoemde godheden van Voetbal International op RTL 7.
De piepers en jankers die alleen maar saaie nietszeggende interviews kennen met media-getrainde gesprekspartners vlogen er meteen bovenop want dit kon toch niet...

Eindelijk zei een voetballer wat hij echt dacht tegen een oud-voorzitter die ook zei wat hij echt dacht en het was landelijk nieuws. De voetballer, of eigenlijk zijn manager (lees zakkenvuller) kronkelde zich in allerlei bochten om toch maar vooral de oud-voorzitter te verwijten dat hij toch echt aan Mark had moeten melden dat het gesprek zou worden uitgezonden op een Eindhovense internetzender. Alsof Mark daarvan onder de indruk zou zijn geweest.
Misschien had hij het zelfs leuk gevonden om weer eens in zijn geliefde Eindhoven bij de mensen binnen te komen...

De zelfbenoemde goden van Voetbal International lieten kwijlend het bedoelde stukje met veel knip- en plakwerk via RTL 7 aan de gehele natie zien en zij vielen over elkaar heen om toch maar vooral schande te spreken van de onbehouwenheid van Harry. Deze heren, die stuk voor stuk zo met zichzelf ingenomen zijn (er gaan geruchten dat zij notarieel hebben laten vastleggen dat zij de enige erfgenaam van zichzelf zijn bij overlijden..) vergeten voor het gemak dat een spontaan gesprek vaak de meest eerlijke uitspraken oplevert.
Vaak genoeg zit ene Johan Derksen te klagen dat de uitgenodigde kenners eigenlijk niets dan hoofdstukken uit het grote media-traningboek zitten uit te kauwen. En dus niets toevoegen aan de uitzending. En nu dit voorval met Harry en Mark plaatsvindt is het ook weer niet goed...

Voor wat betreft de heer van Gaal,  de heren aan tafel hebben kennelijk niet in de gaten dat vele PSV-supporters bij de komst van briesende Louis onmiddellijk de toch al veel te dure seizoenkaart zullen inleveren. Louis, die volgens Hary in het gewone privé leven een aardige man is, vooral voor zijn Truus,  is namelijk niet geschikt voor PSV. Punt. Geen discussie mogelijk.
En of Marcel Brands hem nou mag, of weet-ik-wie bij de overhead van ONS PSV, doet niet ter zake. Wij willen een vakkundige trainer die met de jongens overweg kan en niet te laf is om risico's te nemen. En die vooral het Eindhovense Brabant-gevoel respecteert en bewaakt.
En daar bestaan voor wat betreft de supporters geen misverstanden over. En juist die hondstrouwe supporters brengen de meeste pegels in het laatje.......