+ Update!!!

Het circus Haagse Pluche is weer in het land. Wilt u van uw thuis gestuurde kaartje gebruik maken dan bent u de hele dag welkom.

De artiesten die hun opwachting maken zullen er alles aan doen om het geëerd publiek te vermaken en eventueel op het verkeerde been te zetten. We hebben ook dit keer weer te maken met clowns, draaikonten en dompteurs, de zg. volksmenners zijn ook weer ruim vertegenwoordigd. Het circus geeft slechts één enkele voorstelling op 12 september a.s. dus zorg dat u er bij bent......
 
We worden weer terecht voor idioot versleten als we denken dat het nieuwe kabinet er nu wél voor de burger is. Liegen, draaien, en vooral veel beloven zijn de ingrediënten voor het heilige einddoel: de pluche van Den Haag!!
Het zal echter alleen maar slechter gaan in Nederland. En dat is voor een groot deel te wijten aan het ongebreideld streven om voorop te staan als het om een verenigd Europa gaat. Daar moest dan per se een algemene munt voor komen, de euro. Kijk nu maar eens wat voor ellende dat allemaal met zich gebracht heeft. De pluche-fans willen ons wijsmaken dat de euro een zegen is voor mens en economie, maar als je nu 50 euro in je portemonnee hebt is dat te vergelijken met 25 gulden vroeger. Alles is achterlijk duur geworden, de economie ligt op z'n gat en er is nog nimmer zoveel sociale ellende geweest als de afgelopen 10 jaar. Men wil ons bovendien nog doen geloven dat degenen die realitisch en onbewogen de naakte feiten aan den volke mededelen, een gevaar voor de samenleving zijn. En daar mogen we zeker niet openlijk onze sympathie voor laten blijken hoor..

Maar ga toch vooral stemmen want anders pleeg je een sociaal misdrijf... Pfffff, alsof je wat te kiezen hebt, ze sluiten na de voorstelling zo veel compromissen om dat pluche te halen dat je al knarsend moet concluderen: mijn stem heeft geen enkele invloed. Afknijpen wordt doodknijpen, bezuinigen wordt armoe, inleveren wordt uitleveren.
We zullen het er mee moeten doen.

Vooral niet discrimineren en vooral niet terugrekenen. Dat zijn de pijlers van Nederland anno 2012. Het is alleen triest dat deze pijlers niet van gewapend beton zijn maar van snoeppapier. Blij dat ik geen 20 meer ben en dat ik alle ellende die er nog komt niet hoef mee te maken. Zolang circus Haagse Pluche in stand wordt gehouden zal het alleen maar erger worden...

+ Update!!!

P.S.

Bedenk voor u gaat stemmen ook nog even dat in de Telegraaf van afgelopen week een bericht stond waarin werd vermeld dat de politici buiten schot blijven bij kortingen op pensioenen die wel gaan gelden voor de gewone burger. Ook een aanvullend pensioen blijft goudomrand voor politici en lokale bestuurders. Daar gaat je bloed toch van koken....Geen wonder dat ze altijd lachend op de foto gaan ! Ik wens u veel wijsheid.